onsdag 15 februari 2012

Jag älskar...


I går var det alla hjärtans dag och det finns en hel del saker i mitt hjärta att vara tacksam för. Personer, platser, upplevelser, utmaningar, känslor, tankar....

Idag är jag speciellt tacksam för en sak...mitt jobb. Jag bara ÄLSKAR mitt jobb!! Att varje dag möta nya och "gamla" människor, utmaningar och uppdrag gör mitt liv så rikt.

Idag har jag en dag fylld med hälsosamtal, människor som vill göra framtidsplaner för sin hälsa. Det är fantastiskt roligt, givande och utvecklande att få vara med på deras resa mot nya mål i livet.
Det som slår mig när jag pratar mål, är att oavsett vilka mål vi har och vilka val vi gör, så påverkar vi alltid hälsan åt ena eller andra hållet, förhoppningsvis för det mesta åt positiva hållet.

Dagar som denna, då jag får vara i samtalen ger mig så otroligt mycker energi. Att få ställa rätt fråga för att sätta igång en inre process, att få se när gnistan i ögonen tänds, att få chans att inspirera....
Tänk vilken kapacitet vi människor har inom oss, vi har liksom svar och lösningar på allt själv. Det enda som behövs ibland är att någon utifrån vrider och vänder på bilden lite :)
Mitt hjärta är alldeles varmt och rödare än rödast av de samtal som dagen givit hittills, och det är fortfarande fler kvar.

Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva hur roligt mitt jobb är, och jag är (åter igen) så tacksam över det beslut jag fattade för drygt två år sedan när jag startade mitt företag.

Tack för den här dagen och alla andra dagar då chansen att göra skillnad dyker upp!