tisdag 10 januari 2012

Utmaning dag 2

I går kväll klarade jag med viss tvekan min första dag av ny utmaning. Det var med motsträvighet jag tittade på klockan och insåg 22.45 att det faktiskt var tid för mig att gå och sova om jag skulle fixa första kvällen utan "strafftid".
Tänk vad fort man skapar sin nya vanor och vad fort det går att lägga sig till med vanor som inte alltid främjar hälsan. Varför är det så??

Lite tvunget låg jag där i sängen och blundade lydigt, för att lyckas somna innan 23.00 och jag vet inte exakt, men jag tror att jag fixade det. Det tog i alla fall inte många minuter innan jag sov och innan jag somnade drömde jag mig bort till en härlig strand med höga vågor :)




Jag måste erkänna att det kliade lite i fingrarna som ville plocka upp mobiltelefonen och "kolla några saker" innan jag somnade, de där "sakerna" som lätt kan ta två timmar att kolla ibland... men jag vann över mobilen som låg och ropade på mig.

Däremot såg jag i morse att min motståndare (eller medspelare) i utmaningen hade använt sin lilla mobil i liggande läge alldeles innan 23 igår kväll... hm hm...

Just nu längtar jag lite till att få klara även kvällens sovtid, för visst är det skönt att sova de timmar man behöver och inte känna sig trött det första man gör på dagen!

Tummen upp för utmaningar!