fredag 30 december 2011

En "länge-sedan-dag"



Det var länge sedan jag gjorde ett blogginlägg
Den senaste veckan som gått i ledighetens tecken har varit proppfull med att möblera om huset.
Projektet att byta sonens rum från övervåning till nedervåning, och tvärtom med vårt datarum, trodde jag vi skulle fixa på två dagar, så på juldagen drog vi igång med det.
Nu så här i efterhand, 6 dagar senare och många sena kvällar (nätter) senare, har jag som vanligt fått inse att vi är riktiga tidsoptimister här hemma. Att flytta runt saker både på över- och undervåning innebär att det blir grejer i hela huset som inte ligger där de ska. Men väldigt vad bra det blev och alla är nöjda och glada. Däremot har det som sagt inte blivit något bloggande över huvud taget.

Det var länge sedan vårt hus var i sådant toppskick
Både vad gäller ordning och reda, att alla saker har sin plats och faktiskt även vad gäller hur rent det är överallt. Allt detta tack vare flytten av rum så klart :)

Det var länge sedan jag njöt av en kopp Nespresso
Dels har vi haft slut på dem och nyligen fått hem nya, men så har jag heller inte givit mig själv tiden till det...Idag fick jag ialla fall en riktigt god kopp serverad och i tystnad fick jag avnjuta den!

Det var länge sedan jag sprang
Nu är det flera veckor sedan jag hade löparskorna på mig och det har jag längtat efter. Det har varit mycket is och inget höjdarunderlag att springa på. Dessutom har prioriterat annan träning och inte tagit mig för att köpa de där broddarna som jag så länge tänkt köpa. I går kom ett par broddar hem till mig, som av en händelse. Jag hade nästan glömt bort hur skönt det var att springa och broddarna fungerade precis som de skulle. Det var ingen lång runda, men helt lagom efter mitt lilla uppehåll. När jag kom hem körde jag ett kort, intensivt pass med mina älsklingar -TRX.



Det var länge sedan jag tittade på film
Att titta på film kan vara så skönt, avkopplande och mysigt och det är något som vi egentligen vill göra mycket oftare än vad vi gör. Men ikväll är det dags :) Fram med mysfilten, kudden och kanske ett litet glas vin (och förhoppningsvis hålla mig vaken) Det ska bli mysigt!

Tänk att alla dessa saker kunde komma på en och samma dag, ni förstår ju att det är med en skön känsla jag nu kan hälsa det nya året välkommen. I morgon kommer några av våra vänner och firar tillsammans med oss, det ser vi fram emot. Morgondagen startar med att tillverka kvällens meny baklänges faktiskt, desserten får bli den första att bli färdig.

GOTT NYTT ÅR!