måndag 17 oktober 2011

Författarskap



Känslan som infinner sig när jag får skriva är en så´n bra känsla att jag tror på fullaste allvar att jag måste göra något av den... Jag har sedan många år tillbaka sagt och tänkt att jag någon gång ska skriva en bok, vet inte om vad och vet inte när, men att jag ska göra det, det vet jag.

Nu känns det som om det börjar närma sig. Hur vet man det då? Jo, tanken dyker upp minst en gång varje dag och jag strukturerar kapitel efter kapitel i huvudet. Nu vet jag vad den ska handla om och jag har även en titel på boken, vilket bara kom till mig en dag under en löptur.
Det som återstår nu är väl själva jobbet antar jag. Sätta mig ner och börja skriva helt enkelt. Tiden till att skriva kommer jag att hitta eftersom att det är något som känns väldigt motiverande och givande -alltså en riktig vinst (vilket bör finnas för att skapa motivation)

Idag är en av mina uppgifter att vara författare, artikelförfattare för en sida på internet som handlar om företagande. Där har jag fått uppdraget att skriva artiklar om företagande kopplat till hälsa och välmåenede. Fantastiskt roligt uppgift och lyckan sprider sig i kroppen varje gång jag sätter mig vid datorn för att författa något.

Dagens andra uppgift, att sälja mina företagstjänster, känns också inspirerande och kanske ger det mig så mycket energi att det faktiskt är ikväll jag på allvar ska börja författa på riktigt :)

Ja, det är det nog!