fredag 30 september 2011

Energin tillbaka...

Jag har känt mig väldigt trött under veckan och det är ingenting som jag kan påstå att jag är förvånad över.
Det har blivit en hel del sena kvällar framför datorn, dels av jobb men även andra saker som jag egentligen kan vara utan. Funderar ibland över ifall de där sakerna som jag kan vara utan är viktiga för mig. Ibland är de helt onödiga men ibland kan jag se det som avkoppling att surfa runt lite på internet.
Problemet är att jag ibland kan fastna alldeles för länge framför datorn och att det då stjäl tid i från den värdefulla sömnen.
Sömnen ja...oj oj oj vad viktig den är. Det går att fuska med den i några veckor men sedan är det som om sömnbristen kommer ifatt med full kraft. Det som händer mig då är att en viss känsla av halsont kommer smygande och min energinivå blir så låg att jag ibland nästan somnar stående (vilket inte är så bra om jag är mitt i en föreläsning eller en massagebehandling)
Jag har blivit påmind om detta så många gånger, men nu är det dags att ta det på allvar. Tror att jag ska lägga upp en liten hälsoplan för mig själv faktiskt :)

De två senaste kvällarna har jag i alla fall kommit i säng i rimlig tid och efter en härlig morgonjogg i gryningen i morse känner jag att min energi är på väg tillbaka.

Ikväll blir det nog också en tidig kväll, kanske kan jag slumra lite framför tv:n ;)