söndag 25 september 2011

Träningsveckan planerad

Idag var första vilodagen ifrån träning den här veckan. Jag var lite tveksam när och om jag skulle ge mig iväg i går morse till gymet, eftersom att varje dag har innehållig fysisk aktivitet av den form som varit mycket pulshöjande. Fredagens morgonpass på spinningcykeln gav mig mjölksyra där jag inte brukar få det, så det kändes som att kroppen var lite trött.

Hur som helst gav jag mig iväg i går och så klart ångrade jag mig inte, vilken enorm energikick jag fick!
Jag hade bestämt att jag skulle ligga på ca 75% av min prestation som jag normalt ligger på, men det var ju bara att glömma efter 10 minuter. Jag KAN INTE hålla igen och jag tror inte att jag behöver det heller...

Nu har jag precis kollat igenom och bokat in i min almanacka hur denna veckas träning kommer att se ut, och det blir inte lika många dagar som förra. Det som är lite roligt och som jag ser som en liten utmaning är att hitta de små hål där det faktiskt går att stoppa in effektiv träningstid om jag bara vill.
Är det fullt på kvällarna så får jag använda mig av tidiga mornar, vilket kommer att ske några gånger under veckan som kommer. Lunchen går också bra om man är extra effektiv :)

Det kanske låter jättekonstigt eller lite maniskt, men det som driver mig är min känsla och mitt intellekt som båda talar om för mig att jag mår så himla bra av att göra det. Hela kroppen blir liksom stark och frisk och det räcker gott som anledning för mig. Dessutom har jag ett mål uppsatt för nästa sommar som jag redan börjat ladda för.

Ibland händer saker som gör att jag inte kan genomför den träning som jag planerat, men vad gör det? Det kommer ju en ny dag och det finns ingen anledning att fokusera på de träningspass som inte blir av, utan de som blir av. De är de dagarna som ger resultat!!

I morgon startar en ny härlig vecka!