torsdag 22 december 2011

Avslut med fortsättning



Så var sista arbetsdagen för det här året gjord. All bokföring klar, sista fasta uppdraget avslutat innan det kör igång igen efter nyår och de sista kunderna är önskade en God Jul & gott nytt år.

Det känns som det har varit ett mycket bra år och mitt beslut att bli egenföretagare på heltid var helt rätt! Uppdragen har kommit till mig och jag har visserligen arbetat hårt för att få verksamheten att växa och utvecklas men jag har hela tiden gjort det med glädje och en känsla av att det jag gör är något bra och jag är på rätt väg.
Jag har ju faktiskt gjort det jag så länge velat göra, och nu är jag mitt i det...hur gick det till? Det jag kan sammanfatta mitt första (på heltid) företagarår med, är att det har hänt väldigt mycket på kort tid och med erfarenhet kommer säkerhet och eventuella tvivel dalar som höstlöv från träden.

Den sista veckan har jag fått en del besked, förfrågningar och eventuella samarbetspartners som gör att jag med ännu mer glädje och tillförsikt ser fram emot arbetsåret 2012. Det kommer bli det bästa hittills!!


Tack för det!