söndag 2 oktober 2011

Förberedelser

Kommande vecka är ganska fulltecknad både på dagtid och kvällstid och för att den ska bli bra så krävs det en hel del planering , vilket en del av min dag har gått åt till.
Arbetsveckans uppdrag består av hälsoprofilbedömningar, en föreläsning om vår viktiga livsbalans, massage och hälsosamtal. En varierad och spännande vecka som jag med glädje ser fram emot. Just nu har jag det jobb som jag önskade mig mest av allt för två år sedan då jag satt och dagdrömde om mitt liv som egenföretagare. Tänk hur det kan bli...
Kvällarna består av styrelsemöte i simklubben, ett besök på "sångleken" med dottern och en genomgång av resultat på hälsoprofilbedömningar hos ett företag där de är genomförda och sammanställda.

Nu är det här en ganska vanlig vecka förutom att min käre make är borta på jobb från måndag morgon till fredag kväll, vilket innebär att vi får engagera mormor lite.
Tack för min mamma som finns där när det behövs. Världens bästa mamms :)

Träningen då...skulle ju lätt kunna bli så att den blir bortglömd eller inte får plats, men så är inte fallet.
Just i de här situationerna då det är mycket att göra och jag dessutom är "ensam hemma" känns det extra viktigt att klämma in fysisk aktivitet för att jag ska vara mitt bästa jag.
Veckan träning får helt enkelt genomföras innan barnen vaknat på morgonen eller när de somnat på kvällen. Min plan är att använda mig utav Paolos "träna en kvart om dagen" och gummibanden som är ett fantastiskt redskap för att stärka kroppen. Det får alltså bli hemmaträning hela veckan.
Veckans meny är nerskriven och ingredienserna inhandlade.
Min ständiga utmaning, att komma i säng i tid på kvällarna ska också gå bra den här veckan eftersom att jag faktiskt lovat mig själv att sova mer, och det man lovar får man ju hålla...

Det kommer att bli en bra vecka och jag känner mig förberedd!