lördag 21 januari 2012

Nya, sköna...



Nya, sköna aerobicskor är idag inhandlade. Mina nuvarande är åtminstone 5 år gamla och har inte så mycket stuns kvar. Hoppas att dessa nya är snälla mot mina fötter. Helst vill jag använda mina fivefingers till allt, men det är skönt att ha ett par bra skor med lite svikt i ibland.

De här skorna kommer till största delen att få tjänstgöra på Fightpassen, och i morgon kväll är det dags att inviga dem på fightarenan i Hälsohusets lokaler.

Det är konstigt att jag faktiskt aldrig tröttnar på dessa pass. Det är över 10 år sedan passen startades och under årens lopp har de bytt namn några gånger, men med samma instruktör som från början och faktiskt är några av deltagarna också samma.
Det är musiken, atmosfären, övningarna, kampsportskänslan, gemenskapen och naturligtvis den pulshöjande effekten som gör att det är lika roligt att gå dit varje gång. Så klart också själva passet och vår evigt trogne och entusiastiske instruktör Tobias som alltid är full av energi!
Dessutom är Hälsohuset ett mycket bra gym, så trivsamt och trevligt!

På senare tid har jag och min vän Åsa skapat en kvalitativ och skön trend efter söndagspassen....nämligen söndagsbastu. Ett klart mervärde, och en varm stund i den lilla bastun gör att jag verkligen är nervarvad när jag kommer hem och ska ladda inför en ny vecka! Vardagslyx helt enkelt...

Tack för fight´en, Hälsohuset, bastukompis, mina nya skor och vardagslyx!