lördag 11 februari 2012

Mysig familjedag

Min dag började som oftast på lördagar med träning, idag blev det spinning med den inspirerande instruktören Jennie :) Hon får liksom hela rummet att strömma av energi, och även om jag någon gång har bestämt mig för att ta det lugnt av någon anledning, så är det omöjligt att inte smittas av hennes entusiasm och hennes friska påhejanden. Tack till Jennie för all motiverande träningstid i spinninglokalen.
Idag sken solen rakt in genom de stora, härliga fönstren och det var riktigt värmande att sitta närmast förnstret...nästan så några små vårkänslor kom fram ur sitt mörka, kalla ide.

Vi hade bastämt att dagen skulle gå i familjens tecken, och så blev det. En sväng till Birsta City för ett frisörbesök med Clara (medans gjorde grabbarna ett grabbigt besök på Teknikmagasinet).
Middag på restaurang och sen iväg till Bowlinghallen för att spela lite bowling (så klart...).



Det var Claras premiärspelning och hon sken ikapp med de starka lamporna i taket och gjorde en strålande insats som bowlingspelare. Hon var väldigt noga med att hämta sina klot efter varje avslutad omgång och förvara dem under trygg uppsikt tills det var hennes tur igen :)



Melker gjorde det också fantastiskt bra och ett tag var det nära att han skulle slå mig med både poäng och vilja. En sak han faktiskt slog mig i var skostorleken...vi har haft samma storlek i skor ett tag, men att han idag fick ta en storlek större än mig var jag inte riktigt beredd på...var tog våra små barn vägen?



Kampen mellan mamman och pappan tätnade på slutet då jag satte två strike:ar på rad och jag tror att min käre make blev lite nervös för ett tag, men som den goda hustru och sympatiska medmänniska jag är, lät jag honom så klart vinna ;)





Vi har haft en jättemysig dag och för att citera Clara när vi begav oss hemåt "åhh, det här var en rolig dag", känns det som att vi ska göra om det snart igen. Jag har sagt det förut, och jag säger det igen...kvalitetstid med familjen är värt så himla mycket och det är något man aldrig kan få nog av.

Tack för min familj och det liv vi har tillsammans!