onsdag 11 januari 2012

Tillbaka i Mellanfjärden



Det var som väntat riktigt mysigt att vara tillbaka så snart i Mellanfjärden, där jag under eftermiddagen och kvällen har hjälpt Karin, som äger pensionatet, att massera en stor grupp konferensgäster. Varsin massagebänk i var sitt rum tillsammans med nöjda, glada och avslappnade spabesökare och lugn musik. Läget kan ju nästan inte bli bättre :)

Efter visiten och utfört uppdrag var det dags att styra bilen hemåt igen. Med radion som kompis gick det ganska fort att komma hem, och visst är det skönt att ibland sitta ensam i bilen och sjunga högt utan att bry sig om hur det låter, ingen annan gör ju det heller för stunden :)

Bye bye Mellanfjärden, för den här gången, vi ses snart igen!

Som sagt så var min fantastiska mamma hemma och tog hand om barnen och jag är henne evigt tacksam för alla de gånger hon hjälper oss med det <3. Vad skulle man göra utan sin mamma undrar jag bara?

Nå, nu är det väl dags att krypa ner i sängen (22:32). Utmaningens tredje kväll kommer också att gå galant.

GOD NATT!

Jobba borta



Ett snabbt TRX-pass på morgonen, lite jobb framför datorn och sen iväg till Mellanfjärden för att jobba lite. Jag fick frågan om jag kunde hjälpa Karin som äger pensionatet i Mellanfjärden massera ett stort gäng konferensgäster idag, och det är klart att jag kan :)

Jag får nog hålla med Olof Röhlander när han säger "det blir alltid som man tänkt sig". När jag senast åkte ifrån Mellanfjärden, denna underbara plats på jorden, hade jag en väldigt stark känsla av att jag bara måste och ville komma tillbaka snart...och tänk att det faktiskt hände...så snart!

Idag blir en bra dag med lite av varje att göra, lång bilkörning och sen kväll, men jag kommer nog att sussa innan kl 23, eftersom att det är avtalet.

Jag klarade mig faktiskt i går kväll också och min nya vana börjar kännas bra. Min kropp behöver mer sömn och det kommer att ta ett bra tag innan jag känner att det är balans på sömnkontot igen, men nu har jag i alla fall börjat min förbättring på den fronten!
Eftersom maken åkte till Österrike i morse innebär det en del pusslande med det praktiska på hemmaplan. Då hoppar fantastiska mormor in för dagishämtning, matlagning och läggning av barn ikväll.
TACK MAMMA, du är bäst!