tisdag 20 september 2011

Utmaningar är till för att antas!

Vilken härlig höstdag som mötte mig i morse när jag klev ut genom ytterdörren. Solen var på väg fram och dimman låg som ett mystiskt täcke över landskapet. Fortfarande full av energi efter gårdagskvällens träningspass blev energinivån om möjligt ännu högre under min lilla promenad från parkeringshuset till jobbet.
Dagens första uppdrag är ett informationsmöte för alla medarbetare på det företag där jag ska vara under hösten och utföra hälsoprofilbedömningar. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: det är så häftigt med nya möten och nya grupper. I LOVE IT!

Resten av dagen kommer sedan att ägnas åt upplägget av denna utmaning som jag har antagit. Själva uppdraget är av en karaktär som jag många gånger tidigare har genomfört, men denna gången ska det göras med en extra liten knorr :)
Som sagt: utmaningar är till för att antas. Min första känsla i  kroppen när det levererades till mig var skräckblandad förtjusning och min spontana reaktion var att backa ett steg av bekvämlighet och prestationsångest. Alltså var det tron på mig själv som vacklade en aning. Efter en stund av fundering och utbyte av tankar var känslan en helt annan. Utmaning = utveckling!
Jag tackar för utmaningen och ser med glädje fram emot nästa vecka då jag ska hålla min första föreläsning på engelska...

LET´S DO IT!!