tisdag 6 december 2011

kreativt

Dagen blev som jag tänkte mycket kreativ och jag har fått en massa saker gjorda. Däremot var jag lite optimistisk då jag packade med mig önskelistan över saker jag skulle vilja hinna med under dessa två dagar, men...vad gör det? Det kommer fler lediga timmar framöver.

Under min lunchpromenad fångade jag, precis som igår, en massa vackra vyer med min kamera och den timmen gav mig energi till resten av dagen.


Som sällskap under eftermiddagen har jag haft huskatten Morris. Han har legat på min säng och spunnit ikapp med surret från datorn. Vilken mysig kisse, riktigt sällskaplig!


Efter dagens utsökta lunch som bestod av 3 rätter i julens tecken var jag fortfarande lite mätt när det var dags för middag. Eftersom jag är ensam gäst även denna natt så kom en trevlig värdinna hit och lagade ännu en utsökt rätt åt bara mig till middag. Kycklingfilé och rotsaksgratäng :) Lyxigt!


Snacka om att jag har varit fullt uppassad och haft det riktigt komfortabelt under dessa dygn och ännu är kvällen inte slut. Snart går jag ner och sätter mig under stjärnorna i utepoolen och softar lite.
Efter det kanske jag ska åka iväg en sväng som jag gjorde i går kväll. Undra om jag ska välja Miami eller Bali? Miami...Bali...Miami...Bali...vi får se, hur som helst så blir det nog riktigt varmt och skönt!

Ny dag

Kvällen igår avslutade jag med några timmars jobb framför datorn. Timmarna före det lyxade jag till det med en helkroppsmassage av ägarinnan till pensionatet på hennes varma massagebänk.
Efter det gjorde jag en liten utflykt till Miami i ljusrummet och ett dopp i den varma poolen, där jag flöt omkring i stillhet en stund.
Vid den tidpunkten var jag som sagt helt ensam i det stora pensionatet, bara jag och huskatten var hemma :)


Ett fantastiskt rum med 34 graders värme, upplyst av stora sollampor tillsammans med ljudet av skvalpande vatten, ljumma vinden och fågelläten. Det fanns till och med solhattar och glasögon att låna om man inte som jag, ville njuta till fullo av allt ljus.
Efter den upplevelsen och några timmars jobb somnade jag gott i den stoooora sängen med härligt lyxiga lakan.

Nu på morgonen kom favoritredskapen till användning. Fastsatta i den blå dörren till mitt rum, var det bara att köra. TRX tillsammans med ett hopprep kan göra en timme hur svettig som helst!!


Nu har jag nyss intagit en god frukost och är laddad för ännu en dag av planerande. Idag blir en produktiv dag och jag ser fram emot alla kloka beslut jag kommer att fatta :)