fredag 10 februari 2012

Förslag på utmaningar

Min nya utmaning gällande att få i mig två liter vatten varje dag går strålande!
För mig är den betydligt lättare att uppfylla än den första, att somna före 23 på kvällarna, den sliter jag fortfarande med och för det mesta går det bra...

Att fylla på med vatten under hela dagen känns så bra, och min kropp blir så glad av det. En ny upplevelse i det hela är ju det här med att det blir betydligt tätare besök på "damrummet" än det har varit tidigare. Det var till en början lite jobbigt att behöva gå iväg så ofta från det jag gjorde för stunden, men jag har kommit på att i själva verket är det ju faktiskt något bra... jag får en kort paus från det jag för tillfället gör och när jag ändå sitter där kan jag vara mindfull och koppla av en liten stund. Alltså... korta viloperioder som gör mig mer effektiv. Bra va?

Från det jag skrev om att jag tänker ha en ny utmaning varje månad, har jag fått flera bra förslag från kloka personen i omgivningen. Bra förslag på utmaningar som främjar vår hälsa. Har du något förslag är det bara att komma med det.
Feedback från flera håll i omgivningen har varit att det är bra att utmaningarna är lagom stora och inte omöjliga att uppnå, och det var ju min tanke, att alla som vill kan vara med på dem.
Jag har ingen aning om hur många som är med mig på tåget, några känner jag till, men jag vet inte hur många jag inte känner till (så klart!)
Det som är roligt och som gör mig varm i hjärtat är att det går hand i hand med min största drivkraft jag har i mitt yrke också...att få chansen att inspirera och göra skillnad :) då trivs jag...

Så vi fortsätter att dricka vatten nu, och går och lägger oss i tid så kommer det snart en ny vana att ta itu med. Jag vet att jag lovat att skriva mer om hälsoeffekterna med att dricka vatten och det kommer...jag lovar! (igen)