lördag 15 oktober 2011

Frostig morgontur och dubbel fightglädje!




Morgen startade med en minst sagt uppfriskande morgontur med den goda grannen Ulrika. Det var -7 grader när vi gav oss iväg och det var tur att jag i förväg hade letat fram mina varma vintertights. Trots dessa och underställströja med varm löparjacka utanpå tog det några kilometer innan värmen infann sig.

Det blev en riktigt härlig joggingtur och när vi började närma oss slutet av rundan möttes vi av utsikten över den stora åkern där solen lyste upp den vita, glittrande frosten som fortfarande låg kvar över gräs och strån. Det var ett så´nt där ögonblick som man vill stanna kvar i en stund extra och bara njuta. Där fick jag öva mig på min medvetna närvaro som jag ägnar mycket uppmärksamhet just nu.

Inte nog med det... i kväll blir det dubbel fightglädje också... Kl 17 startar ett grymt "fightnight"pass som alltid höjer energinivån till max. Efter det blir det bastu, middag, gott rödvin och en trevlig fest med samma härliga gäng. Det blir en rolig kväll och jag är säker på att dagens guldkorn kommer att bli betydligt fler än de jag hittills har samlat på mig.