tisdag 4 oktober 2011

Livsbalans

Idag har jag föreläst om stress och livsbalans för en grupp på ca 30 personer. Rollen som föreläsare blir allt bekvämare för varje gång och det glädjer mig, eftersom att jag för ett år sedan talade om för mig själv att jag INTE var en föreläsare... ännu en gång har jag mina affirmationer att tacka för min nya insikt och min nya sanning!
Efter förra veckans föreläsning som till viss del var på engelska känns nu mina "vanliga" föreläsningar helt plötsligt väldigt bekväma :) och den erfarenheten vill jag inte vara utan, även om det var med skräckblandad fötjusning jag tog mig an uppdraget.

Idag har jag fått ännu en ny erfarenhet...jag hade 2 tolkar med mig som tolkade allt jag sa på teckenspråk, så idag delade jag "scenen" med två andra personer som samtidigt som mig, sa samma sak som jag, fast på ett annat språk -spännande och som sagt en erfarenhet rikare :)

Livsbalansen ja, den är inte alltid den lättaste att hitta, men det finns många bra verktyg att använda sig av om man vill.
Tack för den här dagen och för alla kloka kommentarer och tankar ifrån åhörarna. Jag slutar aldrig förundras över att varje nytt möte med människor ger så ortoligt mycket tillbaka!