torsdag 15 september 2011

Nä, nu får det vara nog!!!

Idag har jag varit ARG!
Jag tycker att jag är en rätt ödmjuk, tålmodig och för det mesta positiv person, men idag rann bägaren över ordentligt!
Tänka att det finns företag som bygger upp sin verksamhet kring bluff och båg. Vad står det i deras verksamhetsplan?
Vision: "bli rik på andras bekostnad"
Mål: "att lura företagare som jobbar för att tjäna pengar"
Handlingsplan: "ringa runt som galningar och påstå att företag är skyldiga att betala för tjänster de aldrig gått med på att köpa, tills någon stackare betalar" "hota människor till att betala, och gör dom inte det så dubblar vi priset"

Det skulle verkligen vara intressant att vara med på månadsmötena hos detta respektlösa, oseriösa och kriminella företag.
Ibland funderar jag verkligen på hur det är ställt där uppe i maskineriet hos somliga människor...kan dom verkligen sova gott om nätterna?

Det ultimatum jag fick idag över telefonen var alltså att betala 11 000 kronor plus moms, för en plats på en nätsida, som jag aldrig ens gått med på att finnas på. Betalade jag inte den slutfakturan skulle priset genast bli 24 000 att betala!!!
Snacka om utpressning, hot och oförskämdhet!

I morgon ringer jag ett samtal till polisen. Jag är förmodligen inte den första som gör det...
Jag har naturligtvis kollat runt lite på nätet på varningslistor över bluff-företag och där finns så klart detta företag med, de var inte alls speciellt svåra att hitta.

Vill bara varna alla företagare för dessa små kryp som får husera hur de vill där ute, fy och blä!!!!
Nu har jag snart varit arg färdigt och i morgon är jag mitt vanliga lugna jag igen :) Jag vet att jag har ett val i frågan hur jag vill förhålla mig till det som händer, och idag valde jag att bli ordentligt arg.
Tycker bara att det är helt ofattbart och märkligt hur människor kan och får bete sig på det viset, och dessutom tro att de ska komma undan.

Håll i hatten, nu har de väckt den björn som sovit!!!