måndag 16 januari 2012

Snart dags :)



Nu närmar sig snart torsdag och det betyder kursstart för första isogänget. Det ska bli jätteroligt att få förmedla denna sunda kosthållning till de som anmält sig till kursen, och jag ser med spänning fram emot de resultat som kommer att visa sig.

Jag vet precis hur det känns för deltagarna...man är spänd inför något nytt, laddad inför en förändring och sugen att bara sätta igång! Förändringar utsätts vi för hela tiden genom livet, men när det är något självvalt och något som man verkligen vill så är det lite extra spännande och roligt.
Eftersom att jag i hela mitt liv själv har kämpat mot de där oönskade kilona på vågen så vet jag hur det känns att vilja gå ner i vikt och den önskade viktnedgången kommer att variera bland deltagarna. Egentligen spelar det ju ingen roll hur många kilo man vill bli av med, det är ju känslan av att förändra och drivet att ta tag i något som man under en längre eller kortare period har funderat på att göra som är så häftig.

Motivationen kan komma från olika saker, kanske beroende på vilken period i livet man befinner sig eller vad man har framför sig eller bakom sig?
Kanske vill man gå ner i vikt för hälsans skull, för att se bra ut på stranden till sommaren eller för att orka med vardagen. Det finns lika många orsaker till förändring som det finns människor som vill göra dem.

På kursstarten på torsdag kommer det att finnas personer som alla har sina erfarenheter, lärdomar, motivatorer och orsaker men alla har i alla fall en sak gemensamt och det ska bli mig ett sant nöje och en ära att få vara med på deras resa!