torsdag 19 januari 2012

Isostart!

I kväll var det start för mitt första isogäng. Sju nyfikna, glada, förväntasfulla kvinnor som alla ville veta mer om isodieten. Som jag trodde innan var deras orsaker till att de var där olika. För några var det viktminskning, för andra var syftet att lära sig mer om bra kost, eller att få må bättre.
Tänk vad bra att isodieten står bakom alla deras önskemål!

Som vanligt när jag kommer igång så skulle jag kunna prata i många, många timmar, det finns ju så mycket att förmedla och dela med sig av inom ramarna för hälsa och kost.

De fick med sig det viktigaste för att rivstarta sin nya livsstil. Nu handlar det om att prova och utforska i två veckor för att sedan komma tillbaka med frågor, funderingar och hel del nya erfarenheter och upplevelser. Nästa gång fördjupar vi oss i fler viktiga delar för att göra en sund och hållbar livsstilsförändring. Jag ser med spänning fram emot att få höra deras reaktioner och framgångar :)

Innan vi avslutade kvällen fick de smaka min favoritfrukost...smoothie, och det var en ren fröjd att se och höra hur motivationen redan var på plats!