tisdag 6 september 2011

Tillbaka...

Idag är jag tillbaka i mitt gamla rum på Hälsohuset i Timrå.
Det är öppet hus på gymet och jag fick en förfrågan om att vara här och massera och kanske även hålla en liten föreläsning.
Självklart!! Igår kväll handlade föreläsningen om "mental styrketräning" och idag är det alltså massage som gäller.

Lite mysigt att vara tillbaka i mitt gamla rum där jag tidigare höll till för att ta emot mina kunder. Det som slog mig i morse när jag kom in i rummet med de kritvita väggarna och där ljuset flödar in var att det här rummet gav mig så mycket energi. Under behandlingen av dagens första kund blev jag även påmind om hur träden utanför påverkade mig positivt.
Skön känsla, kombinationen av massage, flödande ljus, lugn musik och samtidigt utsikten över talltopparna som vajar i vinden :)
Nya miljöer innebär också möten med nya och "gamla" personer. Tänk att det verkligen är så att oftast kommer insikter och nya synvinklar i mötet och samtalet med människor. Ställer man sig bara frågan "vad kan jag ta med mig från det här mötet?" så finns svaret alltid där om vi ger oss själva tid att reflektera.
Tack för mötena idag!

Jag är säker på att resten av dagen också kommer att bli givande och ikväll ska mannen i mitt liv firas på sin födelsedag. Det blir ett perfekt avslut på denna insiktsfulla dag.