söndag 13 november 2011

Fortsätter bestrida...

Efter 1 1/2 månad av tystnad från skojföretaget Företagslansering Sverige AB kommer det ännu en faktura, en "påminnelse 1" för den tjänst de påstår att jag har avtalat med dem. Den nätta summan på 15 019 kronor som jag inte ville betala förra gången, tror de alltså att jag nu tänker betala för att de skickar en påminnelse...
Precis som förra gången polisanmäler jag dem och denna gång blir det en komplettering till den första anmälan. Att de bara orkar... Tänk vad tid polisen skulle spara om alla dessa företag bara försvann och lade ner sin verksamhet. Tänk vad tid, frustration och energi alla företagare skulle spara om de inte fanns.
Efter jag fick den första fakturan har jag blivit uppringd av 3 liknande företag, men nu har jag lärt mig hur man svarar och beter sig under dessa samtal.

Den här gången blev min ilska inte lika stark. Det jag reflekterade mest över ikväll när jag satte mig ner för att bestrida, kopiera och packa fakturan i ett kuvert var att det irriterar mig att jag faktiskt ska lägga portoavgift på dessa omänskliga, samvetslösa, inkassohotande skojare.

Nu får det räcka!