måndag 5 december 2011

Paradiset


Just nu befinner jag mig på ett pensionat som jag inte visste fanns, tills för någon månad tillbaka.
Pensionatet i sig har inte varit ett pensionat så länge, bara sedan juni i år.
Jag har länge funderat på att åka iväg någonstan under några dagar för att planera, strukturera och budgetera nästa års företagande och plötsligt en dag föll jag över en broschyr med bilder från denna underbara plats. Dit åker jag...

Eftersom att jag inte har några anställda i mitt företag och inte kan dra iväg på någon stor kick-off eller julroligheter så varför inte åka någonstans där jag kan vara i min egen lilla bubbla och samtidigt hämta lugn och ro i en inspirerande miljö?

Dessa kommande två och en halv dag är alltså vigda åt mitt planerande för nästa år.
Att bilderna i foldern såg fina ut var det ingen tvekan om, men att det i verkligheten var ännu bättre hade jag ingen aning om...vilket ställe...snacka om att lugnet vilar över den lilla byn med ca 100 innevånare och att det finns arbetsro så det räcker.

Jag har under lunchen fått information om hela resan som ägarna har gjort sedan de köpte huset och allt vad det har inneburit. Fantastiskt!
Ikväll ska jag spendera några timmar i ljusrummet där man lätt kan åka på en resa till Bali, Miami eller någon annan tropisk plats :)

Natten kommer jag att tillbringa ensam i det stora huset med endast huskatten Morris till sällskap!