måndag 7 november 2011

Nytt träningsredskap

Igår hade jag födelsedag. Det var en härlig dag med familj, släkt och vänner. Fast jag nu faktiskt är vuxen så är det ändå lite roligt att fylla år, nästan sådär så man vaknar någon gång under natten och känner känslan när man var liten...kommer dom inte med paket snart?? :)

Jag fick en fantastisk frukost av min man som var gjord med kärlek och laddad med den bästa energin för dagen. En härlig äggröra av bästa slag, fin skinka, färsk frukt, egenpressad apelin-och mandarinjuice och en lyxig kaffe latte från Nespressomaskinen. Barnen hade ritat en massa teckningar med hjärtan och annat fint som jag blev alldeles varm i själen av.

Bland många andra fina presenter fick jag en som var lite extra spännande, och som jag faktiskt har önskat mig en längre period. De fantastiska, användbara, stenhårda, coola, funktionella, superbraiga, energikrävande och bålstärkande TRX-banden!!!




Det ska bli spännande att sätta igång och träna med dessa och se vilka effekterna blir. Jag tror att den här typen av funktionell träning är det bästa för kroppen, där vi får styrka för att klara av vardagen och dess utmaningar. Det är en skön känsla att känna sig stark och nu ska min 37-åriga kropp bli ännu starkare!