tisdag 31 januari 2012

Utmaningarnas år...


 
Nu har hela januari gått och jag har nästan lyckats göra min sömnutmaning till en ny vana. Vissa kvällar har det helt enkelt inte gått att sova innan 23.00 på grund av saker som behöver förberedas för kommande dags arbete, men för det mesta har jag lyckats knoppa in i tid.
Jag känner helt klart skillnad på energinivå och det är faktiskt lite lättare att stiga upp när klockan ringer (eller när någon skakar i mig för 3:e gången ;)) Framför allt känns det bra att jag har tagit itu med något jag så länge bara har dragit ut på.

Nu tänker jag så här...om jag lyckas skapa en ny hälsosam vana varje månad det här året så är det ju faktiskt 12 nya bra vanor som kommer att förbättra min hälsa...det kanske inte alltid behöver vara en ny vana, ibland kanske det kan vara att utveckla en redan bra vana genom att utmana mig själv och öka på dosen.

ÄR DET NÅGON SOM ÄR MED MIG?

I vilket fall så kommer jag att presentera min nya utmaning/vana i början av varje månad och är det någon som känner sig inspirerad så är det bara att hänga på. Vill man inte vara med alla månader kan man välja att vara med när det är något som känns relevant.

Så...nu kör vi!! Februaris utmaning kommer i morgon :)